Skip links

Om mig

Jeg er født i 1968, er gift med Erik, som er far til mine fire børn.
Vi bor i Skejby, hvor jeg også har min praksis. Jeg nyder at bo tæt på skov og strand, hvor jeg dagligt går lange ture med mine to hunde – jeg elsker at bruge naturen til at lade op, skabe balance og finde inspiration.

Jeg er livsglad, tænksom, særligt sensitiv og intuitiv. Det er vigtigt for mig at være ærlig, autentisk og nærværende i mødet med dig, og jeg har selv oplevet både alvorlig stress og store livskriser, som har været med til at forme mig til den jeg er.

Min mission er at jeg vil skabe glæde og balance hos mig selv og andre.

Vi oplever alle udfordringer i livet ind imellem, og jeg vil hjælpe dig med at genskabe din balance og din livsglæde – at ”finde hjem til dig selv”-

Jeg er uddannet psykoterapeut og certificeret stress coach og mindfulnesslærer.

Jeg er uddannet integrativ psykoterapeut, som blot betyder at jeg anvender metoder fra forskellige terapeutiske retninger, afhængigt af hvilke problematikker min klient har. Jeg arbejder holistisk, dvs. at jeg tager udgangspunkt i det hele menneske. Jeg hjælper dig bl.a. til at se på alle sider af dig selv, så du kan  blive opmærksom på de tanke- og handlemønstre, som ikke er hensigtsmæssige for dig længere – således at du kan danne nye, mere hensigtsmæssige mønstre.

Jeg er uddannet i, og inspireret af kognitiv og narrativ terapi, chok- og traumeterapi, NLP, systemisk terapi, metasundhed og familieterapi. Jeg anvender ofte elementer fra mindfulness i mine sessioner, da det er et fantastisk redskab til at komme i kontakt med sig selv.

Siden 1997 har jeg arbejdet som socialpædagog, og arbejdet med familier i krise. I mit arbejde som familieterapeut arbejder jeg primært med nybagte forældre, som ønsker hjælp til at tackle de udfordringer, man kan stå overfor, når man får baby, og familien udvides.

Herudover har jeg, gennem årene, deltaget i en række kurser og efteruddannelser omkring bl.a. kommunikation, vold, alkoholmisbrug, parterapi og familiearbejde.

I mange år har jeg arbejdet med kvinder og børn, som levede i familier med vold og misbrug, og familier som er berørte af alkohol- og stofmisbrug.

Den røde tråd i mine arbejdserfaringer gennem de sidste 20 år, er at jeg med stor glæde har hjulpet mennesker til at blive klogere på deres egne handlemønstre, handlemuligheder og ressourcer – og hermed har hjulpet dem til at skabe det liv, som er rigtigt for dem, uanset hvilken livshistorie de har haft med sig.

Hvis du ønsker at blive endnu klogere på dig selv, dit liv og dine handlemuligheder, er du meget velkommen til at kontakte mig for en tid. Ingen problemer er for små eller for store – det vigtigste er, hvor meget det fylder for dig.

➜ Følg med på min Facebook 

➜ Følg med på min Instagram 

Sammen kan vi skabe de positive forandringer, du har brug for