Clairvoyance

Giver dig større indsigt i, og dybere forståelse af dig selv, dine styrker og potentialer 

Hvad kan du bruge en clairvoyancesession til?

Clairvoyance giver dig større indsigt i, og dybere forståelse af dig selv, dine styrker og din sjæls potentialer. Du kan b.la. få svar på spørgsmål omkring dit arbejde, din bolig, dit kærlighedsliv og din retning i livet. Når jeg laver clairvoyance, kombinerer jeg mine evner til at vide, se, mærke og høre, hvilke budskaber der skal formidles videre til dig, så du kan skabe dig det liv, som du ønsker. Dette kombineres oftest med en dyb sjælshealing. Jeg oversætter sjælens sprog til forståeligt dansk, så det vækker genklang og giver mening for dig.

En clairvoyancesession kan foregå i min klinik i Skejby, på mobilen eller over Skype. Det kan være en god idé at optage sessionen, da du vil få flere detaljer med, jo oftere du genhører sessionen.

Sådan fik jeg vækket mine clairvoyante evner

Jeg har altid været meget sensitiv. I mange år følte jeg mig forkert, men i løbet af mit voksenliv er jeg begyndt at omfavne min sensitive side, som gør mig i stand til at hjælpe og løfte andre til at stå stærkere i sig selv. Jeg har altid haft en meget tæt kontakt til dyr. Vi havde en dejlig hund, som havde nogle skavanker, og jeg besluttede mig for at lære at heale, så jeg kunne hjælpe ham. I dette forløb opdagede jeg, at jeg så, mærkede og fornemmede mere end de fleste, og mine evner til at heale andre, både dyr og mennesker, blev meget stærke. 

Den åndelige verden begyndte at ”trække” mere og mere i mig, og når jeg havde klienter til terapi, kom deres kære afdøde ofte ”på besøg” med healing og kærlige budskaber til mine klienter. Når jeg skulle have klienter i terapi, mærkede jeg på egen krop, hvordan klienten havde det, allerede inden klienten kom ind ad døren. Alt dette gjorde mig nysgerrig på den spirituelle verden, og på hvordan jeg kunne hjælpe andre med mine medfødte evner. Derfor valgte jeg at tage en clairvoyanceuddannelse, og her følte jeg, at jeg kom hjem. Jeg fik skruet op for mine evner, og lærte hvordan jeg kunne bruge dem i samspil, til størst gavn for mine klienter. Siden har jeg kontinuerligt arbejdet med, og uddannet mig indenfor clairvoyance.  

 

Priser for terapi

1 session varer 60 minutter og koster 950,- kr.

*Eventuelt afbud skal ske senest 24 timer inden den aftalte tid ellers betales den fulde pris.