Psykoterapi

Skab det liv du ønsker 

Hvordan kan psykoterapi hjælpe dig?

Vi oplever alle sammen tidspunkter i livet, hvor vi føler os ude af balance – perioder hvor vi bliver særligt udfordret af de “bump” som livet byder på. Det kan være meget værdifuldt at få hjælp af en psykoterapeut til at tackle disse udfordringer, således at du får en større bevidsthed om dig selv, og hvordan du ønsker at leve dit liv.

Jeg arbejder ud fra den overbevisning, at krop og psyke hænger uløseligt sammen, og din krop altid vil forsøge at fortælle dig, når noget i dit liv, ikke er hensigtsmæssigt for dig. Sammen undersøger vi, hvad årsagen til din problemstilling er, og hvilke forandringer der skal ske, for at du opnår en bedre balance i livet. Jeg arbejder med begrebet essens, som er din inderste kerne, hvor du er i tillid og kærlighed. Når vi er i kontakt med vores essens, er vi i stand til at træffe sunde, selvkærlige valg fra hjertet.

Mit udgangspunkt er at alle mennesker er unikke og værdifulde – og har brug for at set som dem vi er. Jeg møder dig med respekt, nærvær, empati og lethed, og sammen skaber vi et samtalerum, hvor du kan udvikle dig og føle dig tryg. Et af de virkemidler jeg ofte anvender i terapien, er chok- og traumeforløsning, som er et godt redskab til at skabe effektive forandringer.

Priser for terapi

1 session varer 60 minutter og koster 950,- kr.

*Eventuelt afbud skal ske senest 24 timer inden den aftalte tid ellers betales den fulde pris.