Hypnoterapi

En tilstand af øget modtagelighed 

Hvad er hypnoterapi?

Kort sagt er hypnoterapi en positiv omprogrammering af dine tanker under hypnose. Hypnoterapi er en meget effektiv terapeutisk behandlingsform, hvor du kommer i kontakt med din underbevidsthed, således at dine tanker, følelser og adfærd kan ændres, og du herved opnår den positive forandring, du ønsker. 

Den tilstand vi oplever under hypnose, er en helt naturlig tilstand, som vi også oplever, når vi f.eks. dagdrømmer eller falder i staver. Jeg foretrækker at kalde hypnose for ”en tilstand af øget modtagelighed”. Hypnose er en teknik, hvor du er fuldt vågen og opmærksom, og du vil efterfølgende være i stand til at huske, hvad du oplevede under hypnosen. Du kan altid komme ”ud af” hypnosen, når du selv ønsker det. Mange oplever en meget afslappet følelse i kroppen under hypnosen, og et øget velvære efterfølgende. 

Vores bevidste sind vil gerne have, at vi fastholder vores rutiner og mønstre, også selvom disse ikke længere er hensigtsmæssige for os. I hypnosetilstanden kommer du ”ned under” dine begrænsende tanker og forestillinger, og arbejder med dit ubevidste sind, således at du kan slippe det, som ikke længere tjener dig, og erstatte det med den adfærd du ønsker dig i stedet for. I hypnoterapien kombinerer vi hypnosetilstanden med samtale, således at vi opnår den varige forandring du ønsker.

Hypnoterapi kan b.la. hjælpe dig med:

  • Angst
  • Skolevægring
  • Rygning
  • Vægttab
  • Sukkertrang
  • Fobier
  • Vaneændringer
  • Selvværdsproblemer
  • Stress/udbrændthed

Hypnoterapi er velegnet til behandling af angst, fordi det er en nænsom terapiform, hvor du ikke bliver unødigt eksponeret for det, som du er angst for. Jeg har god erfaring med at hjælpe børn og unge mennesker, som ikke kan overskue at komme i skole, grundet angst og bekymring. Børn og unge er ofte meget modtagelige overfor den blide behandlingsform, som hypnose er.

Læs om skolefravær her:
https://bornsvilkar.dk/skolefravaer/hvad-er-skolefravaer/

Hvordan foregår hypnoterapi hos mig?

Vi begynder med at tale om de udfordringer du oplever, og hvordan du ønsker at have det i stedet for. Efter samtalen lægger du dig godt til rette i min sofa, og får et tæppe over dig. Mens du ligger her, guider jeg dig i hypnose – og fortæller dig hele tiden, hvad der kommer til at ske, så du føler dig tryg. Når du er i hypnose, ligger du med lukkede øjne og føler dig måske helt afslappet, og med fuld opmærksomhed. Du vil være i stand til at huske alting bagefter. Oftest vil du føle dig behagelig afslappet og glad efter sessionen. 

Læs mere om hypnose her: 
https://netdoktor.dk/fakta/hypnose-genvej-til-det-ubevidste.htm

Priser for terapi

1 session varer 1,5 timer og prisen er 1250,- kr. 
Klippekort til 5 sessioner 5.500.- kr. 

*Eventuelt afbud skal ske senest 24 timer inden den aftalte tid ellers betales den fulde pris.