Mine klienter siger

Clairvoyance

Din healing sidste gang åbnede op for en bedre kontakt til mig selv og accept. Du kan altså noget med den healing!!

Enes terapi hjalp mig til at rejse mig igen, at tro på at jeg er noget værd, og jeg har lært at mærke mig selv igen. Jeg er stærkere end jeg troede.”

– Trine 

Terapi

Tak for et berigende forløb. Jeg har mødt en meget kompetent og professionel psykoterapeut, der samtidig er et personligt, varmt og kærligt menneske.

Hos dig er man i trygge hænder på sin “rejse”. Jeg håber der er rigtig mange, der giver sig selv den gave at “gå hos dig”.

– Anonym

Hypnose

Det går så godt, at jeg vil aflyse min tid i morgen. Jeg er overrasket over hvor godt hypnosen fungerer – jeg har ikke røget i en uge, og føler ingen trang til det.

– Betina

Clairvoyance

Tusind tak. Dette var min tegning undervejs i din behagelige, tydelige, ærlige og skarpe session. Du var så rolig og nærværende. Ren magi. Tak.

– Laila

Clairvoyance

Tak for en behagelig samtale. Du er meget dygtig, og jeg følte at du læste mig som en åben bog.

– Susanne 

Terapi

Jeg har i 7 måneder fulgt et terapiforløb hos Ene. Ene er som navnet en enestående person, med mange og fine evner som gør terapisamtalerne indholdsrige, alsidige og på mine præmisser. Via mit forløb har jeg fundet kærligheden til mig selv, og arbejdet med det negative tankemønster, som har fulgt mig hele livet, med selvhad, store forventninger, præstationsangst og mindreværd. Jeg har, så længe jeg kan huske, været plaget af angst, især i samværet med og i forhold til andre, hvilket i dag er væk.

Via samtalerne har jeg fået kontakt til mig selv, og kan nu bedre mærke mig selv, lytte til mig selv og respektere mig selv. Jeg kan på det varmeste anbefale Ene med sin hjertevarme og gode indfølingsevne. Takker for mange gode samtaler.

– Stine

Hypnose skolevægring

Kære Ene. Der har klart hjulpet. Der har dog været svære dage. Skolegangen er nu over 50% med fremmøde alle dage. Der er slet ikke den samme ængstelighed, der var før. Så mega dejligt med fremgang. 1000 tak 🙏🥰 Hun er virkelig glad for din terapi, hun føler sig tryg, glad og opløftet, fyldt med håb og ro, når hun har været i terapi hos dig.

Vi er dybt taknemlige for din hjælp.

– Anonym

Skal jeg også hjælpe dig? Book din tid her