Skip links

Udtalelser

Jeg har i 7 måneder fulgt et terapiforløb hos Ene. Ene er som navnet en enestående person, med mange og fine evner som gør terapisamtalerne indholdsrige, alsidige og på mine præmisser.
Via mit forløb har jeg fundet kærligheden til mig selv, og arbejdet med det negative tankemønster, som har fulgt mig hele livet, med selvhad, store forventninger, præstationsangst og mindreværd. 

Jeg har, så længe jeg kan huske, været plaget af angst, især i samværet med og i forhold til andre, hvilket i dag er væk.
Via samtalerne har jeg fået kontakt til mig selv, og kan nu bedre mærke mig selv, lytte til mig selv og respektere mig selv. 

Jeg kan på det varmeste anbefale Ene med sin hjertevarme og gode indfølingsevne. Takker for mange gode samtaler. 

– Stine

En følelse af, ikke at være rigtig glad uden at vide hvorfor, og frustration over, at jeg ikke kunne sige fra overfor andre. Dette fik mig til at komme i forløb hos Ene. 

Jeg lærte at mærke mig selv, og stå ved det jeg mærkede, uden at føle mig forkert. Det har haft en kæmpe betydning for mig, både i relation til min kæreste, mine veninder og på mit arbejde. Jeg er blevet mere tro mod mig selv og mere glad. 

Jeg har været tryg hele vejen igennem og følt at Ene virkelig så mig, og støttede mig.

 – anonym

Flovheden og skammen over at have levet i et forhold med vold (og misbrug) gjorde, at jeg isolerede mig selv, og var holdt op med at tro på mig selv. 

Enes terapi hjalp mig til at rejse mig igen, at tro på at jeg er noget værd, og jeg har lært at mærke mig selv igen. Jeg er stærkere end jeg troede. 

-Lise 

Tak for et berigende år. Jeg har mødt en meget kompetent og professionel psykoterapeut, der samtidig er et personligt, varmt og kærligt menneske. 

Hos dig er man i trygge hænder på sin ”rejse”.
Jeg håber, der er rigtig mange, der giver sig selv den gave, at ”gå” hos dig. 

– anonym

Kære Ene

Af hjertet tak for den hjælp vi har fået til at arbejde med vores lille nye familie.
Vi var væltetpga. en fødselsdepression og misforståede hensyn til hinanden, og du gav os rummet og redskaberne til at komme tilbage på sporet, så nu mærker vi igen kærligheden, tilliden og troen på en fremtid sammen. Og vi har en glad og tryg baby, som nu er blevet 1 år.

At gå fra tosomhed til at byde en lille ny velkommen i familien, var rigtigt svært, især pga. mors angst og bekymring for, ikke at slå til.
Enes rummelighed og varme fik os til at tro på os selv, se hvad der faktisk fungerede, og arbejde med det, som var svært. Det hele foregik i lethed og med indlevelse.
Nu er mors angst væk, og vi samarbejder meget bedre om forældreskabet. Vi har det alle tre godt, og ved hvor vi skal henvende os, hvis det igen bliver svært. 

– Jens og Mette

Sorgen og bekymringen over at have et sygt barn, var lige ved at ødelægge mig indefra. Gennem samtalerne med Ene, har jeg fået indsigter og redskaber til at lære at være med det livsvilkår, det er for vores familie, og jeg har lært at passe på mig selv og kærligheden, også når det er rigtigt svært.
Alt dette har ikke blot hjulpet mig, men også relationen til mit barn, som nu har fået en mere selvkærlig mor.

– Merete

Først skulle jeg lære at trække vejret. Heelt ned i maven. Så skulle kroppen ha’ lov at tale.
Det var nyt for mig, men også meget lærerigt. Jeg var vant til at kunne snakke rigtigt meget om det, som var svært, men kunne faktisk ikke rigtigt mærke det.
Ene hjalp mig til at ”koble hovedet lidt fra” og lade kroppen komme til, og jeg lærte at lytte til den. Jeg har fået mindfulness øvelser, som hjælper mig til at ”komme tilbage i mig selv” og dybest set har jeg lært at mærke mig selv igen.

– Kathrine

Stress havde ødelagt mig selvværd og mit arbejdsliv, og jeg havde været hos flere psykologer inden jeg kom til Ene.
Jeg var nok lidt skeptisk, men det gik hurtigt over.
Hurtigt lærte jeg at trække vejret rigtigt, og jeg fik øvelser fra mindfulness til at få ro i kroppen og hovedet, og så kunne vi arbejde med at få stressen væk.
Jeg har lært rigtigt meget, og jeg ved at stressen altid er med mig i min bagage, men jeg ved nu også hvordan jeg kan spotte symptomerne lynhurtigt, så stress ikke længere skal styre mit liv.

Kærlig hilsen Lotte

Jeg er særlig sensitiv, det ved jeg nu. Før troede jeg bare at jeg var forkert, usikker og havde svært ved at være social. Jeg orkede ikke fester og store forsamlinger gjorde mig træt og trist, og jeg forstod ikke hvorfor. En bustur kunne dræne mig for energi.
Nu har jeg lært at omfavne min sensitive side, og ved at det er helt ok, at være som mig. Jeg ved nu, hvad der fylder mig op med energi, og hvad der dræner mig.

– Sofie

Tak fordi du er som du er.
Du har støttet mig og udfordret mig, og hjulpet mig til at mærke mig selv igen.
Jeg er dybt taknemmelig for mig forløb hos dig.

-Marianne

Mit forløb hos dig har hjulpet mig til at få nye indsigter om mig selv og mine muligheder, og jeg kan mærke en stor forbedring i relationen til min datter.

Jeg har været udfordret, provokeret, men mest af alt forstået, rummet og jeg har fået redskaber, jeg kan bruge i mit ”nye liv”.

-Susanne

Tusind tak for samtalerne, jeg synes jeg fik rigtig meget ud af dem.
Du er autentisk og nærværende.
Ene, du virker utrolig tillidsvækkende og har en naturlig ro og indlevelsesevne.
Du er god til at være i nuet, imens du både lytter og spørger, men du er også god til at være løsningsorienteret, og ikke blot stå i stampe ved problemerne.

I løbet af få samtaler opnåede jeg at få adskillige redskaber at gå i gang med, og få forslag til den videre udvikling. Jeg kan varmt anbefale samtaler hos Ene.

-Hanne

Coach forløbet hos Ene har givet en meget bedre forståelse for, hvordan min krop og mit sind hænger sammen. Hun har givet mig redskaber til at tackle stress, som jeg kan bruge i det daglige. Ene har fået mig til at slappe af og mærke efter.

Forløbet hos Ene har ligeledes gjort mig bedre til at følge min mavefornemmelse ift. Hvad jeg inderst inde ved, at jeg kan holde til, og derved ikke udsætte mig selv for unødvendig stress.

Jeg kan varmt anbefale et stress coach forløb hos Ene.

Anonym